WORKSHOP ,,momente unice''

Fotografie de nuntă 27-28 Aprilie 2024 Tg Mures

Primul meu workshop a fost mult peste așteptările mele și asta m-a ambiționat sa mai țin unul. Iți voi oferi exact ceea ce ai tu nevoie pentru a-ti creea o cariera in fotografia de eveniment și de a evolua foarte repede.Te învăț lucruri utile din experiența mea de peste 10 ani (lucruri pe care să le faci și lucruri pe care să le faci pentru a avea succes). Vor fi două zile intense si-ți garantez o experiență de neuitat. După cele doua zile,workshopul continuă 😉 Nu e nevoie să fii cel mai bun până în momentul în care participi la WORKSHOP-ul meu, dar îți promit că increderea in tine de a deveni cel mai bun, o să crească considerabil.

Programul va fi după cum urmează:

ziua 1

 1. Întâlnirea ora 9:00
 2. Prezentările
 3. Sunt fotograf de evenimente,ce implică acest lucru
 4. Pauză de cafea ora 10:30 și socializare
 5. Trusa foto ce o folosesc la un eveniment
 6. Despre lumina naturală (tips and tricks)
 7. Utilizarea luminii artificiale in diferite situații
 8. Pauză de prânz ora 14:00-15:00
 9. Sedința foto in interior ( fiecare cursant in parte 10-15 min)
 10. Sedința foto in natură ( fiecare cursant in parte 10-15 min)
 11. Cina ora 19:00

ziua 2

 1. Intâlnire ora 9
 2. Servirea cafelei și socializare (totul despre nuntă de la A la Z )
 3. Cum și când cresc prețul
 4. Când faci investiții in echipament si ce fel de investitii
 5. Cum ne alegem clientii pe care ni-i dorim
 6. Ora 13:30-14:30 prânzul
 7. Editare in LR (tips&tricks) Fiecare participant își alege 10 fotografii și le edităm individual si le v-om analiza pe fiecare in parte.
 8. Crearea unui album de nuntă.

preț 200 euro

Când mi-a venit ideea să organizez un workshop, nu am crezut că o sa aibă așa impact asupra mea. Am pornit de la ideea de a cunoaște mai multă lume, de a-mi face prieteni si de a impărtăsi din experiența mea de peste 10 ani de fotografie de eveniment. La sfârsit, toata lumea fost fericita, iar pentru mine acest lucru a fost ca o mulțumire pentru ceea ce am facut pâna atunci. Viața mi s-a schimbat pentru ca am intâlnit atâția oameni minunați care au aceleași vise ca și ale mele. Astept cu nerabdare următorul workshop și acel vibe, de care imi amintesc cu drag tot timpul.

Mai jos aveți câteva păreri ale cursanților

Cristina Oltean
Am avut plăcerea și norocul de a fi prezenta la workshop și a fost lucrul de care aveam nevoie pentru a merge mai departe în fotografia de eveniment. Radu i-a dat un vibe super pozitiv și încredere în munca mea, prin felul sau de a se conecta cu "elevii" lui și prin bucuria lui de a imortaliza momentele unice din viata de familie. Pentru ca să nu uităm, ce e în fotografie, rămâne forever. Nu mâncarea, nu lăutarii, ci fotografiile. Faptul ca rămâne ceva bun după tine te face sa iti dorești sa evoluezi la fiecare eveniment. Radu și echipa ne-au făcut sa ne simțim ca într-o familie, deși nu ne cunoșteam. Cunostintele acumulate în cei peste 10 ani de experienta în fotografia de nunta, ni le-a împărtășit și noua și știu ca fotografiile noastre sse vor îmbunătăți considerabil. Mulțumesc pentru oportunitate! Toți cei care își urmează visul, dau dovada de curaj
Andreea Ilieș
Workshopul s-a desfășurat intr-o după-masă, adresându-se fotografilor cu experiență sau celor care sunt la început de drum, când vine vorba de nisa evenimentelor. M-a încântat atunci când am simțit ca evenimentul a fost organizat într-un mod profesionist in compania lui Radu. Totodata, mă bucur mult ca am avut inspirația și oportunitatea sa particip la acest workshop de fotografie cu Radu, care ne-a încântat cu creativitate și experiență sa sa. Am avut șansa sa învăț noi tehnici, într-un cadru organizat, atmosfera fiind una calda și prietenoasa. Legat de prelucrarea fotografiile, mi-am reînnoit sau am aprofundat tehnici din sfaturile primite. În mod deosebit, am apreciat partea de prelucrare fotografica și modul deschis cu care ni s-a răspuns la întrebări. Pe viitor nu aș ezita sa particip și la alte workshopuri similare pe viitor.
Andreea Rebeca
Pentru mine workshop-ul a fost “deschizator de drumuri” iar la alte evenimente similare, nu voi ezita sa particip!
David Valentin
Fiind primul workshop la care a participat, experiența a fost peste așteptările mele. Fiecare dintre participanți au adus cate un plus valoare prin ideile constructive sub indrumarea tuturelui Radu Stelian,un profesor desăvârșit. Lumina si modul de lucru cu aceasta a fost subiectul pe care s-a axat workshopul iar rezultatul il puteti vedea in postari,vorbind de la sine. Astept sa ne reîntâlnim la urmatorul workshop,cu acelasi entuziasm si bucurie. Numai bine!
Iuly Pașcan 
Poi pot spune ca a fost minunat, pentru amândoi a fost primul workshop la care am participat, m-am împrietenit cu mulți pasionați de fotografie. Am învățat cum care sunt cele mai bune metode de a te promova cum sa vorbești cu clinetii tai, am învățat cum sa folosesc lumina naturala în fotografii și nu în ultimul rand niște tipsuri pentru prelucrarea fotografiilor în lightroom. 
Sârbu Claudiu
Experiența trăită a fost una nemaipomenită. Înconjurat de specialiști din domeniu, profesioniști care știu cu adevărat cu ce se mănâncă fotografia, am reușit ca la finalul acestui workshop sa am o idee mult mai clară asupra tehnicilor fotografice și aparaturii utilizate in fotografia de eveniment și nu numai. Sper ca pe viitor să am ocazia sa particip din nou la asemena workshop uri. Felicitări Radu Stelian&CO pentru tot efortul depus.
Sorin Bajan
Radu a ales să ne impartașească din experiența lui de peste 10 ani in fotografia de nunta intr-un mod interesant, interactiv, profesionist, cu emoții, deschis la orice intrebare de a noastra.... Un workshop pe parcursul căruia nu s-a ferit sa ofere toate informațiile de care ai nevoie! Un workshop pe care il recomand cu drag oricui! Un workshop de la care ramai cu multa informatie utilă despre fotografia de nuntă, posing, editare, lumina! Ii mulțumesc pentru invitație și sunt sigur ca oricine va participa la seminarile lui va avea nu doar de castigat, va avea o experiență de neuitat! Felicitari Radu&CO!
Florin Irimia
A fost un ws scurt si la obiect, relaxant si in acelasi timp cu informatie multa. Sa simtit experienta ta de 10 ani. S-au simtit emotiile tale, la inceput, dupa care totul a decurs perfect. Eu fiind adeptul luminii artificiale, am invatat cum sa ma folosesc de lumina naturala mai usor.
Bîndila Vlad Florin
Pentru prima dată fiind la un workshop, am pășit cu nerăbdare și cu dorința, de a afla îndeaproape tainele fotografiei de eveniment, din punctul de vedere al unui cunoscut fotograf de la noi din oraș, iar nerăbdarea mi a fost răsplătită cu informații noi și foarte utile, care m au făcut fericit că am ales sa urmez acest workshop
Moldovan Marius
În primul rand doresc sa iti multumesc pentru modul exemplar in care ai realizat Work shop-ul,din . Singurul regret este ca nu a tinut mai mult. Discutand analitic pe subiecte, cred ca concluziile pot fi exprimate astfel: – organizare program: 10/10 – ajutor si asistenta in cadrul sesiunii foto propriu zise: 10/10 – ajutor si asistenta in cadrul sesiunii procesare si training procesare: 10/10 – comunicare: 10/10, tinind cont de faptu ca fiecare a primit un raspuns la orice intrebare a pus-o – materiale didactice Ca o concluzie un workshop excelent organizat.Tot ce imi doresc este sa continuam acest workshop-ul si pe viitor.
Bogdan Hermann
Cănd mi-a spus Cristina de workshop am fost super entuziasmat si așteptam cu nerabdare sa văd dacă o să se elibereze un loc să pot participa si eu. Spre bucuria mea s-a eliberat si am avut ocazia sa particip la primul meu workshop de fotografie de nuntă. Radu e un fenomen... super aprins in a iți impărtasi cunoștintele si nerăbdator să raspundă la intrebari. Ce ma surprins placut e că Radu, nu are secrete 😊 ne-a impărtașit toate trucurile, am inteles cat de importantă e lumina și cum să o folosim in avantajul nostru, a parcurs cu noi de la A la Z tot ce inseamana eveniment. Am plecat de la Workshop cu, cunoștinte noi și nerabdator sa folosesc tot ce am invățat. Ps: Dacă cumva o să uit ceva... nu-i bai, cel puțin așa a zis Radu 😆”Sa imi scrieți fără rușine, nimeni nu s-a născut invățat”