Oferta Fotografie de Nunta

Familia,cel mai frumos dar de la Dumnezeu

De ce să ne alegi pe noi ca fotografi…

Fotografi profesioniști, Stelian și Cristina Radu, prezenți în catalogul

Ne intrebam deseori ce gândesc tinerii care ne cer o ofertă de preț: ne contactează pentru că le place stilul nostru de a fotografia, ne plac pe noi ca oameni sau își doresc doar pe cineva de profesie care să le surprindă cele mai importante momente din ziua nunții, o zi care pentru ei se scurge fulgerător de repede, o zi încarcată cu un amalgam de trăiri fiind greu sa oprești timpul pentru a le înmagazina pe toate în memorie. Empatizând cu viitorii miri,noi am alege așa: un artist, un om minunat, un profesionist.  Atâta timp cât ne investim banii în lucruri ieftine, ne dovedim nouă înșine cât de mult ne prețuim.

Suntem convinși că fiecare își dorește o viață frumoasă, fericită, dar la fel credem cu tărie că pentru fiecare fericirea arată atfel. Și atunci când ai terminat de plătit facturile după nuntă cu ce rămâi? Cu frânturi de amintiri… da …nu te aștepta să îți amintești totul, nu ai cum… în ziua nunții tale se întâmplă prea multe ca să le poți reține pe toate. Și aici intervenim noi,fotografii.

De ce să ne alegeți pe noi? Pentru că ne pasă de voi, de așteptările voastre și vrem să contribuim la fericirea voastră. Cum? Oferindu-vă amintiri materializate. Suntem implicați, suntem prietenoși, facem fotografie din pasiune și ne dorim o lume în care bunătatea să locuiască pe podium. Ziua nunții tale pentru noi e ca și ziua nunții noastre: ne trezim foarte devreme, pornim la drum nerăbdători, entuziasmați, curg transpirațiile pe noi, ne năpădesc emoțiile deseori, ne liniștim la restaurant și ne distrăm alături de voi. Ne place să ne integram în peisaj și să vă fim aproape pentru a nu rata nimic. Și vă garantăm că ne vom strădui să vă depășim așteptările. Aștia suntem noi și dacă crezi că suntem oamenii pe care dorești “să-i inviți” la nunta ta pentru a-ți scrie povestea în imagini, noi acceptăm cu mare recunoștință .

Cristina și Stelian, fotografi de eveniment

 

 

Pachet 1

Un fotograf principal Radu Stelian prezent pe toată durata evenimentului, începând cu pregătitul mirilor,până la terminarea evenimentului. Se realizează un număr nelimitat de fotografii și se predau minim 700, (toate editate în stilul meu)

Fotografiile se păstrează într-o galerie  on-line timp de 6 luni.

Fotografiile se vor livra în format JPEG în termen de 60-70 de zile lucrătoare de la data ultimei sedințe foto sau de la eveniment, (în funcție de pachetul ales).

La toate pachetele starea civilă este inclusă în preț, chiar  dacă este în altă zi decât cea a nunții, de luni până vineri în județul Mureș.

Pret 899 euro

 

 

Pachet 2

Un fotograf principal Radu Stelian și un fotograf secundar prezenți pe toată durata evenimentului, începand cu pregătitul mirilor, până la terminarea lui.

Se realizează un număr nelimitat de fotografii și se predau minim 900 (toate editate in stilul meu).

Fotografiile se păstrează într-o galerie on-line timp de 1 an.

Fotografiile se vor livra în format JPEG în termen de 60-70 de zile lucrătoare de la data ultimei sedințe foto sau de la eveniment.

Sedința foto AFTER WEDDING un album mare (photobook)  dimensiune 25×70 sau 30×60 cu 40 de pagini în cutie personalizată.

La cerere se mai pot comanda separat albume la prețul de producător.

Pret 1099 euro

 

 

Pachet 3

Un fotograf principal Radu Stelian și un fotograf secundar prezenți pe toată durata evenimentului, începând cu pregătitul mirilor, până la terminarea lui.

– Se realizează un număr nelimitat de fotografii și se predau minim 1000 (toate editate in stilul meu).

Fotografiile se păstrează într-o galerie  on-line timp 1 an.

Fotografiile se vor livra în format JPEG în termen de 60-70 de zile lucrătoare de la data ultimei sedințe foto sau de la eveniment.

Ședința foto SAVE the DATE ,ședința foto AFTER WEDDING, un album mare (photobook) dimensiune 25×70 sau 30×60 cu 40 de pagini în cutie personalizată, 3 albume mai mici (replica celui mare) pentru parinți sau nași.

La cerere se mai pot comanda separat albume la prețul de producător.

Pret 1299 euro

 

 

Extraopțiuni:

-Sesiune foto AFTER WEDDING preț 200 euro

-Sesiune foto SAVE THE DATE    preț 150 euro

-Stare civilă  preț 150  euro

– Cununie religioasă preț 150 euro

– Fast edit preț 200  euro  (în 10 zile)

– Album 25 x 70 cm (40 pagini)  preț 150 euro

– Album 30 x 60 cm (40 pagini) preț 150 euro

– Albume nași/parinți dimensiune 15 x 21 cm (replica albumului mirilor) 50 euro

– Al doilea fotograf 200 euro

– Stick în cutie de păstrare 25 euro

 

Hit enter to search or ESC to close
× Scrie-mi aici!