Nunta Mihai si Diana

Nuntă de octombrie, poveste de toamnă la restaurantul Passion

Nuntă la Mellodia Tîrgu Mureș

Fotograf Radu Stelian – fotograf de nuntă Mureș – fotograf înscris în catalogul fotografi cameramani

Ședința foto la pensiunea- restaurant Passion

Mihai și Diana, au fost mirii care au avut o nunta foarte bine pusă la punct. Au fost singurii miri care ne-au chemat cu câteva zile înainte la ei acasă pentru a ne cere sfatul în alegerea detaliilor și a camerelor unde vom realiza ședințele foto. Au ascultat sfaturile nostre și totul a ieșit ca la carte. Au fost relaxați simțindu-se exact ca acasă.

Timpul a zburat foarte repede și alături de familie și prieteni dragi, au trăit ziua de 19 Octombrie cu voioșie, bucurie și emoție. Ziua nunții lor îmi amintește de perioada castanelor coapte, zi în care am savurat aceste bunătăți in pauza dintre cadre. Ședința foto am realizat-o alături de cele doua perechi de nași ai lor, 2 cupluri frumoase și foarte interesate de a fi fotografiate, in curtea restaurantului Passion din Tg Mures. Totul a decurs natural, într-o doza de veselie și ca între prieteni.Era o zi calduță de toamnă, cu lumină plăpândă și cer albastru frumos.

A fost prima  nuntă la Mellodia , Tîrgu Mureș . Am descoperit un local primitor, cu un personal ospitalier și o atmosferă elegantă. Petrecerea a fost monopolizată de Mihai si Diana, înconjurați de oameni dragi. Ziua de 19 Octombrie a fost o zi de sărbătoare pentru mirii noștri, cu foarte multă bucurie in suflete ceea ce ne-au transmis și noua. Fotografiile de la nunta lor sunt pline de viață, colorate de zâmbete și încărcate de emoție. Ședința foto after wedding a fost una cu buna dispoziție , în ciuda faptului ca afară era destul de frig. Mirii au fost relaxați și s-au jucat la propriu unul cu altul.

Diana și Mihai vă dorim clipe de vis împreună și o călătorie frumoasă în viața acesta plină de mister!

     

Hit enter to search or ESC to close
× Scrie-mi aici!