Nunta la Colina Sasului Ludus| Oana si Vali

 

 

O experienta frumoasa , prima nuntă a sezonului de nunți 2018 de la Colina Sasului Ludus,o locatie superba.

 

Era o dimineață răcoroasă de aprilie cu un aer liniștit de primăvară și un soare timid pe cerul senin. Am pornit împreuna cu soțul meu, Stelian, spre locuința miresei Oana, în satul numit Cucerdea, în apropiere de orașul Tîrnăveni, județul Mureș, un sat mic cu oameni prietenoși. Am fost întâmpinați de parinții miresei, foarte ospitalieri, care au înțeles că rolul fotografului este unul dintre cele mai importante în buna desfășurare a unei nunți și  ne-au arătat un respect deosebit.

Voia bună, distracția și bucatele alese, tradiționale, erau la ele acasă. Prezența la nuntă a rudelor din zona Maramureșului a întregit tabloul perfect în care ne aflam. De dimineață muzica răsuna în curtea miresei, horele s-au încins repede, iar vecinii s-au strâns în zona mânați de curiozitatea de a o vedea pe frumoasa mireasa.

La pregătirea miresei a asistat Steli, iau eu împreună cu colegul videograf ne-am îndreptat către locuința mirelui, în orașul Tîrnăveni. A fost un drum cu peripeții deoarece am găsit greu locația mirelui, dar într-un târziu am ajuns. Am întâlnit un mire emoționat și foarte prietenos.

Deși era prima dată când ne văzusem, parcă ne cunoșteam de-o viață. Am întâlnit în Vali un om cu suflet bun, ce transmitea o energie frumoasă în jurul său. A urmat ședința foto cu pregătirile mirelui, mirele fiind receptiv la sfaturile fotografului. Au rezultat niște cadre minunate de care nu pot decât să ma simt mândră. Eleganța mirelui și noblețea vestimentației atent alese au adus un plus fotografiilor.

Povestea continua:

De la mire drumul nostru a continuat cu oprirea la locuința nașilor, o familie frumoasă de tineri încrezători în viață și frumusețile ei. Conform tradiției ne-am reîntors la mireasă, împreună cu un alai numeros de oameni dragi mirilor care au dorit să li se alăture în această zi unică pentru ei. Acasă la Oana ne-au întâmpinat din nou veselia și buna dispoziție a participanților. Steli terminase sedința foto cu mireasa și totul era pregătit pentru ca Vali să-și întâlnească aleasa așa cum nu o  mai văzuse până acum: în rochie de mireasă.

Detaliile atent alese au făcut ca nunta să fie un succes. Bunul gust si rafinamentul i-au însoțit pe tot parcursul zilei. Momentul revederii a fost emoționant pentru frumoșii noștri miri, iar emoția și sentimentele unice încercate în acele momente se puteau citi pe chipurile lor surizânde. A fost o zi bună pentru noi toți.

Am surprins cadre unice, am cunoscut oameni deosebiți cu un suflet plin de dragoste și frumusețe interioară. Petrecerea a fost numeroasă, distracția a ținut până târziu în noapte. Pentru noi, fotograful Stelian și fotograful Cristina, Oana și Vali, nu au fost simpli clienți. Ei au rămas în sufletul nostru și în minte cu o amintire frumoasă și vrem să-i considerăm prieteni. Le dorim o viață de familie binecuvântată cu bucurii și încredere în puterea miraculoasă a lui Dumnezeu.

—- un cadru- o emoție- o amintire—-

  Cristina și Stelian, fotografi de nuntă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *