fotograf radu stelian-fotograf de nunta mures-fotograf de nunta-fotograf de nunta cluj-fotograf de nunta alba-fotograf de nunta ramania-fotograf de nunta din tg mures-fotograf de nunta in mures

Nunta Adrian si Paula

Nuntă la Colina Sasului, Luduș

 

Paula și Adrian

Fotograf Radu Stelian – fotograf de nuntă Mureș – fotograf prezent în catalogul fotografi- cameramani

Ultima nuntă a sezonului 2019 i-a fost dedicată zilei de 26 octombrie. Era o dimineață răcoroasă de toamnă, cand mergând spre casa mirelui nostru, Adrian, am simțit ca vara plecase cu adevărat. Ceața densă se instalase, întunericul nopții domnea încă la orele 07:00. Am pornit în necunoscut spre locuri în care nu am mai avut ocazia să merg până atunci: satul Sălcud, județul Mureș. Aici l-am cunoscut pe Adrian, care ne-a primit cu multă căldură și deși era prima dată când ne-am văzut, zâmbetul lui larg de pe chip nu a lipsit nicio clipă. Familia lui ne-a oferit cele mai bune bucate tradiționale pe care le-am gustat vreodată pregătite cu multă răbdare și îndemânare.

Ședința foto cu Adrian a decurs foarte bine, deși din cauza emoțiilor pe care le avea credeam că îmi va fi greu să scot cadre reușite. Dar fotografiile vorbesc de la sine, ne-am simțit minunat în compania lui Adrian și a rudelor lui. Atmosfera nunții a fost întreținută încă de dimineață de o chiuitoare care avea un text foarte bine pregătit și adaptat fiecărei locații și care ne-a însoțit tot drumul atât la nași cât și la mireasă.

La Paula a fost de la primele ore ale dimineții, soțul meu, Stelian, care a surprins cele mai emoționante momente ale pregătirii miresei în companiei familiei sale. Ajunși cu alaiul nunții la Paula, am întâlnit o mireasă extrem de emoționată, aș putea spune cea mai emoționată mireasă a acestui sezon. În ochii ei se puteau citi iubirea și respectul ce i le poartă lui Adrian.

A fost o zi de toamnă blândă cu mangâieri calde de soare, ziua în care Adrian și Paula au împărțit cu noi fericirea lor. Întregul eveniment a fost coordonat de maestrul de ceremonii, Cristian Raț , un om deosebit de prietenos și cel mai bun organizator întănit de noi pâna acum.

Nuntă la Colina Sasului, Luduș

Până la amiază ziua s-a scurs repede și a urmat petrecerea cu oaspeți de seamă printre care se numără și binecunoscuta interpretă de muzică populară, Vlăduța Lupău. Distracția, voia bună, mâncarea rafinată au făcut din nunta mirilor noștri un eveniment unic. Focul de artificii a încheiat seria surprizelor din acea zi.

Adrian și Paula, ne-am simțit minunat la nunta voastră, ați fost naturali și ne-ați ascultat sfaturile. Vă mulțumim că ne-ați ales și vă dorim să fiți binecuvântați cu o viață lungă, imbelșugată și plină de iubire!

Hit enter to search or ESC to close
× Scrie-mi aici!