Madalina si Dane

29 aprilie 2018, o zi banală pentru unii, o zi de neuitat pentru alții. Un sfârșit de aprilie călduros cu lumină blândă, scânteietoare. Aventura noastră pornește în zorii zilei cu pregătirea frumoșilor noștri miri, Mădălina și Dane. Fiecare cu ”mirele” lui… Steli cu mireasa, iar eu cu mirele. Mădălina, mireasa gingașă, atentă la fiecare detaliu, Dane, mirele emoționat, bărbatul șarmant pe care Mădălina îl alesese pentru tot restul vieții.

Din nou am cunoscut oameni prietenoși și primitori de ambele părți. Dane este tipul de bărbat care nu iși dorește în mod neapărat să fie pozat, dar culmea e că este pasionat de fotografie și pot spune că e talentat, lucru descoperit ulterior. Cadrele cu el au fost foarte reușite și l-au redat exact așa cum este el: un bărbat elegant în haine de  sărbătoare, cu o sinceritate și o educație de învidiat primită din partea unei  mame iubitoare. Cuprins de emoții, mereu concentrat la ce va urma, uita uneori să zâmbească, dar am avut eu grijă să-i reamintesc  atât de mult încât la terminarea nunții a rămas celebru pentru amândoi îndemnul: ”Zâmbește!”

De cealaltă parte, Mădălina își ascundea emoțiile în spatele dezinvolturii manifestate alături de prietenele ei. O mireasă hotărâtă, frumos aranjată, a creat din ziua ei o sărbătoare. A ascultat foarte bine indicațiile lui Steli, iar cadrele spun despre ea ca este plină de viață și cu un suflet fericit.

Mădalina și Dane au fost niște miri care au trăit fiecare clipă din ziua nunții lor la intensitate mare. La restaurant ne-au demonstrat încă o dată că sunt foarte sociabili, având alături de ei un număr mare de prieteni. Distracția a fost frumoasă, mirii participând activ la ea.

Ședința trash the dress am realizat-o în orașul Sighișoara, județul Mureș, un oraș renumit pentru frumoasa sa cetate. Relația noastră se schimbase, devenisem prieteni. Nu mai eram fotografi și miri, eram prieteni. O zi încântătoare, cadre unice pentru Mădălina și Dane, dorințe împlinite, amintiri pentru o viață.

Nunta aceasta a fost o experiență nouă în care am aflat că dincolo de a fi fotografi e mai frumos să fim oameni și să cream prietenii.

Mădălina și Dane, vă dorim clipe minunate împreună și vă sfătuim să vă păstrați naturalețea și frumosul sufletului o eternitate!

 

Cristina și Stelian, fotografi de nunta

—–un cadru – o emoție – o amintire—–

Hit enter to search or ESC to close
× Scrie-mi aici!