Ziua de 12 mai a deschis sezonul nunților de anul acesta. Încărcați cu entuziasm, am pornit pentru a scrie din nou amintiri. Temători și totodata dornici de a crea ne-am început ziua cu optimism alături de Giorgian, bărbatul hotărât sa-și croiască drumul in viața alături de Adriana. Ca și pana acum ritualul pregatirilor a început dimineața devreme pentru ca distracția sa continue pana târziu in noapte. Bucuria, emoția și nerăbdarea se citea pe chipurile lor încă de dimineață. Era ziua lor și avea sa fie perfecta. Oamenii dragi le-au fost alături , au empatizat cu ei și i-au împlinit. Vremea buna, soarele blând le-a fost aliatul de nădejde. Emoțiile au fost constructive și au renunțat la ele după ce au dansat primul dans in calitate de soț și soție . Am trăit alături de ei sentimente frumoase de euforie, iar ei au împărțit zâmbete întreaga zi. Cu siguranța va rămâne una dintre cele mai memorabile zile din viața lor pentru ca au trăit-o frumos, cu voie buna, înconjurați de dragoste și oameni dragi.
Adriana și Giorgian, va dorim sa faceți din viața voastră o sărbătoare și ziua nunții voastre sa fie prima zi fericita dintr-un șir lung ce vor urma in viața voastră de familie!                                   Cristina si Stelian,fotografi de eveniment.

un cadru – o emotie – o amintire

 

Scrie un mesaj…

Un comentariu la „Nunta Giorgian si Adriana”

  1. Uite inca un motiv sa fim mandrii ca v-am ales pe voi. Ma bucura nespus de mult , faptul ca , dupa o luna jumatate de la eveniment , citind cuvintele astea , am retrait o mica parte din acea zi. Va multumim pentru tot , pentru ca sunteti voi , pentru felul vostru de a fi ! O sa va recomand cu incredere tuturor !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *