De ce să ne alegi pe noi ca fotografi…

Radu-Stelian-fotograf-de-nunta-Mures

De ce să ne alegi pe noi ca fotografi…

Fotografi profesioniști, Stelian și Cristina Radu, prezenți în catalogul fotografi-cameramani

Ne intrebam deseori ce gândesc tinerii care ne cer o ofertă de preț: ne contactează pentru că le place stilul nostru de a fotografia, ne plac pe noi ca oameni sau își doresc doar pe cineva de profesie care să le surprindă cele mai importante momente din ziua nunții, o zi care pentru ei se scurge fulgerător de repede, o zi încarcată cu un amalgam de trăiri fiind greu sa oprești timpul pentru a le înmagazina pe toate în memorie. Empatizând cu viitorii miri,noi am alege așa: un artist, un om minunat, un profesionist.  Atâta timp cât ne investim banii în lucruri ieftine, ne dovedim nouă înșine cât de mult ne prețuim.

Suntem convinși că fiecare își dorește o viață frumoasă, fericită, dar la fel credem cu tărie că pentru fiecare fericirea arată atfel. Și atunci când ai terminat de plătit facturile după nuntă cu ce rămâi? Cu frânturi de amintiri… da …nu te aștepta să îți amintești totul, nu ai cum… în ziua nunții tale se întâmplă prea multe ca să le poți reține pe toate. Și aici intervenim noi,fotografii.

De ce să ne alegeți pe noi? Pentru că ne pasă de voi, de așteptările voastre și vrem să contribuim la fericirea voastră. Cum? Oferindu-vă amintiri materializate. Suntem implicați, suntem prietenoși, facem fotografie din pasiune și ne dorim o lume în care bunătatea să locuiască pe podium. Ziua nunții tale pentru noi e ca și ziua nunții noastre: ne trezim foarte devreme, pornim la drum nerăbdători, entuziasmați, curg transpirațiile pe noi, ne năpădesc emoțiile deseori, ne liniștim la restaurant și ne distrăm alături de voi. Ne place să ne integram în peisaj și să vă fim aproape pentru a nu rata nimic. Și vă garantăm că ne vom strădui să vă depășim așteptările. Aștia suntem noi și dacă crezi că suntem oamenii pe care dorești “să-i inviți” la nunta ta pentru a-ți scrie povestea în imagini, noi acceptăm cu mare recunoștință .

Cristina și Stelian, fotografi de eveniment

un cadru – o emoție – o amintire

Hit enter to search or ESC to close
× Scrie-mi aici!