Poveștile de iubire au atins mereu o latură sensibilă a sufletului meu. Fotografia mi-a dat ocazia să scriu astfel de povești în imagini. O altă poveste de iubire este cea scrisă de Dan și Claudia. Un cuplu liniștit, dar cu o frumusețe și bunătate în suflete pe care rar o întâlnești. La prima vedere, Dan, pare tipul de bărbat pretențios, centrat pe o singura direcție de la care nu vrea să se abată. Ajungând să – l cunosc, am descoperit un Dan plin de viață, cu o bună educație și pus mai mereu pe șotii.

Claudia e femeia puternica, hotărâtă, dar blândă și sensibilă dincolo de toate. A fost prima nuntă la care mi-am asumat întreaga responsabilitate, Stelian fiind fotograf la o altă nuntă în ziua respectivă. Am fost stăpână pe situație, deși recunosc că m-a cuprins febra emoțiilor cu o seara înainte. Nu aș fi reușit să gestionez lucrurile fără bunul meu coleg fotograf și prieten, Vasi Pilca, față de care recunoștința mea este nemărginită. Ziua de 29 septembrie 2018 a fost o zi încărcată cu de toate :zâmbete și emoții pe de-o parte și responsabilitate și dăruire, pe de altă parte. Mirii mei meritau o zi reușită și ne-am străduit să le-o oferim.

Au fost atât de naturali și au trăit fiecare secundă din minunata lor zi radiind de fericire. Au fost încântați de fotografiile surprinse de noi și ne-au mulțumit în nenumărate rânduri. Cum să nu – mi zburde sufletul când știu că am adus fericire și bucurie prin arta aceasta infinit de cuprinzătoare ce se numește fotografie? Dorința și idealul nostru ca și fotografi este de a crește înălțător atât în inimile oamenilor cât și a ne întrece pe noi înșine. La ședința trash the dress a contribuit și dragul meu soț, fotograf desăvârșit de altfel. Locația, lacul Sf Ana, a fost aleasă de mirii noștri, și trebuie să recunosc că a fost o alegere foarte reușită.

Claudia și Dan, ne sunteți dragi, și nu spun asta de dragul vorbelor, ați avut o mare contribuție la perfecționarea noastră ca fotografi. Cu bucurie și recunoștință, vă mulțumim! Sunteți minunați așa, să nu vă schimbați! Vă dorim să trăiți în viață înconjurați de lumină divină!

 

un cadru – o emotie – o amintire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *